Πέθανε ξαφνικά ο 26χρονος τραγουδιστής Sean Martin – Πέρυσι πάλευε με «μυστηριώδη ασθένεια»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 19:53 Πέθανε ξαφνικά ο 26χρονος τραγουδιστής Sean Martin – Πέρυσι πάλευε με «μυστηριώδη ασθένεια»

Είχε υποβληθεί σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση...

Σε ηλικία 26 ετών πέθανε ο τραγουδιστής Sean Martin του συγκροτήματος Night Cafe, με τα αίτια θανάτου να μην έχουν γίνει γνωστά, πέρα από ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε μια «μυστηριώδη ασθένεια».

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση του συγκροτήματος στο Instagram, όπου ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε τον ξαφνικό θάνατο του καλύτερου φίλου μας Sean. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουμε αυτή τη στιγμή, ακόμα παλεύουμε να τον επεξεργαστούμε όλο. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν το πόνο της οικογένειας και των φίλων του Sean.

Ο Sean δεν ήταν απλώς ο συνεργάτης μας, ήταν ο καλύτερος φίλος με τον οποίο μοιραστήκαμε τόσες πολλές αναμνήσεις πριν καν ξεκινήσει η μπάντα. Δημιουργήσαμε τόσες αναμνήσεις στην πορεία και πετύχαμε πράγματα που μόνο ονειρευόμασταν και θα αγαπάμε για πάντα.

Η μνήμη του θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και μέσα από τη μουσική του.

RIP Sean Martin».

 

 

Σύμφωνα με το BBC, ο Sean Martin ήταν τραγουδιστής του συγκροτήματος Night Cafe από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, ενώ πέρυσι αποκάλυψε ότι θα έκανε έκτακτο χειρουργείο, εξαιτίας μιας «μυστηριώδους ασθένειας».

«Μερικοί από εσάς μπορεί να ξέρετε ότι παλεύω με την υγεία μου τα τελευταία δύο χρόνια, κάτι που ήταν τεράστιο εμπόδιο για την TNC και για να είμαι ειλικρινής ήταν αρκετά δύσκολο για όλους μας», είχε γράψει σε ανάρτηση στο Facebook, χωρίς να γίνει γνωστό κάτι άλλο.

Πηγή: Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση