Ashley Park: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός της σειράς Emily In Paris με σηπτικό σοκ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 11:25 Ashley Park: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός της σειράς Emily In Paris με σηπτικό σοκ

Βρισκόταν σε διακοπές και μια αμυγδαλίτιδα την οδήγησε στο νοσοκομείο με άσχημα αποτελέσματα.

Τη στιγμή που όλοι περιμένουμε τα νεότερα για την τέταρτη σεζόν του “Emily In Paris” και ενώ η πρωταγωνίστρια, Lily Collins, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της στο Instagram, για τα γυρίσματα που ξεκίνησαν, η συμπρωταγωνίστριά της, Ashley Park, πέρασε μια επικίνδυνη περιπέτεια υγείας.

Η “Mindy” της σειράς αποκάλυψε πως πέρασε τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς, νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο με σηπτικό σοκ.

 

Σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε έναν μακρύ και συναισθηματικό απολογισμό για την περιπέτεια της υγείας της και την ανάρρωσή της.

«Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά», έγραψε.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή της στο «Emily in Paris», Paul Forman, και επιβεβαίωσε τη σχέση τους:

«Είμαι ευγνώμων πάνω απ’ όλα στον @peforman που ήταν άνευ όρων στο πλευρό μου κατά τη διάρκεια όλων αυτών. Ηρέμησες τους φόβους μου και με κράτησες σφιχτά μέσα από ασθενοφόρα, στα νοσοκομεία, μια εβδομάδα στη ΜΕΘ, στα επείγοντα περιστατικά, αμέτρητες εξετάσεις και εξετάσεις και ενέσεις, αφόρητο πόνο και τόση σύγχυση, ενώ ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου μακριά από τους γνωστούς μας. Σε αγαπώ Paul. Περισσότερο απ’ όσο μπορώ να πω ποτέ».

Καθώς περιέγραφε τα όσα πέρασε, η ηθοποιός συνέχισε να ευχαριστεί κάθε γιατρό και νοσοκόμα της ΜΕΘ που εργάστηκαν ακούραστα και ιδιαίτερα την ομάδα του @JoaliBeing που ανταποκρίθηκε άμεσα και έμεινε μαζί της για να παρέχει γλωσσικές μεταφράσεις και ζωτική υποστήριξη.

Και πρόσθεσε: «Άπειρες ευχαριστίες στην προσωπική μου ομάδα ηρώων στο σπίτι που ήταν σε συνεχείς κλήσεις με την ασφάλεια, τον Paul, τους γονείς μου και τους γιατρούς όλες τις ώρες».

Η Ashley ολοκλήρωσε τη δημοσίευση ομολογώντας ότι αρχικά δίσταζε να μοιραστεί τι είχε συμβεί καθώς «βρίσκεται ακόμα στη δίνη της ανάρρωσης», αλλά έβαλε τέλος στις ανησυχίες των θαυμαστών επιβεβαιώνοντας ότι ξέρει πως πλέον βρίσκεται με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά από το χειρότερο.

Δείτε την ανάρτησή της:

πηγή:marieclaire.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση