Ευαγγελία Αραβανή: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 09:35 Ευαγγελία Αραβανή: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους!

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE, η παρουσιάστρια διανύει το τρίτο τρίμηνο της κύησής της, εξακολουθώντας να κρατά μακριά από τα media την προσωπική της ζωή.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης είναι ζευγάρι τα τελευταία 3,5 χρόνια, ενώ ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια. Ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και κρατούν την προσωπική τους ζωή ιδιαίτερα προστατευμένη.

Η Ευαγγελία Αραβανή, μετά την παρουσίαση του πρώτου My Style Rocks απέχει από την τηλεόραση, ενώ βρίσκεται συχνά στον Πόρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Σπύρος Λάζαρης. Πλέον, οι δυο τους μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση