Κατερίνα Καινούργιου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 10:46 Κατερίνα Καινούργιου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Έντονη ανησυχία προκάλεσε χθες (5/2) η ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Μάλιστα τελικά η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή για να πάει στο νοσοκομείο.

Όπως ήταν φυσικό το κοινό ανησύχησε, ενώ πολλοί έστειλαν μηνύματα στον συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου Γρηγόρη Γκουντάρα, προκειμένου να μάθουν αν η παρουσιάστρια είναι καλά στην υγεία της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πριν από λίγες ώρες ανέβασε ένα story στο Instagram προφίλ του προκειμένου να καθησυχάσει τους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία κοινή του φωτογραφία με την παρουσιάστρια και έγραψε: «Και επειδή δεν έχετε σταματήσει να με ρωτάτε για την Κατερίνα να σας πω πως είναι όλα καλά και πως σας περιμένουμε στις 10 στην “Super Κατερίνα”».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η παρουσιάστρια αποχώρησε από την εκπομπής της λέγοντας: «Επιστρέψαμε. Συγγνώμη, απλά για να το ξεκαθαρίσω, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Επειδή δεν νιώθω καθόλου καλά, θα χρειαστεί να πάω μέχρι το νοσοκομείο. Να κάνω ένα τυπικό έλεγχο, για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, δεν θα είναι. Οπότε αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη μου κάτσε εδώ. Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ. Εντάξει, πάμε να συνεχίσετε».

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση