Χωρισμός “βόμβα” για Chiara Ferragni – Fedez: Ο γάμος, οι σέξι φωτογραφίες και το σκάνδαλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 18:47 Χωρισμός “βόμβα” για Chiara Ferragni – Fedez: Ο γάμος, οι σέξι φωτογραφίες και το σκάνδαλο

Η διάσημη influencer Chiara Ferragni και ο ράπερ Fedez φαίνεται πως τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μετά από 5,5 χρόνια γάμου. Η κοινή πορεία τους και τα “σύννεφα”.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η δημοφιλής influencer Chiara Ferragni και ο σύζυγός της Fedez χωρίζουν μετά από 7 χρόνια σχέσης και 5,5 χρόνια γάμου.

Στην είδηση, που έγινε γνωστή μέσα από δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, αναφέρεται πως ο γνωστός μουσικός έφυγε από το σπίτι τους την περασμένη Κυριακή (18/02), βάζοντας τέλος στον γάμο τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα dagospia.com δημοσίευσε, αρχικά, την είδηση για τους Ferragnez – όπως αποκαλείται το ζευγάρι -, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Από το περσινό Sanremo, η ιστορία της αγάπης τους είχε επιδεινωθεί, αλλά η influencer είχε αναβάλει οποιαδήποτε απόφαση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Fedez ήταν λιγότερο γενναιόδωρος, κατηγορώντας την ότι τα νομικά της προβλήματα είχαν επιπτώσεις και στη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους της σύγκρουσης, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι. Έτσι τελειώνει το Ferragnez”.

Στη συνέχεια, η ιταλική Corriere della Sera έκανε λόγο για αναρτήσεις των δύο, οι οποίες έρχονται να ενισχύσουν τη θεωρία του χωρισμού του ζευγαριού.

Ειδικότερα, τα τελευταία stories του Fedez στο Instagram φαίνεται ότι δημοσιεύτηκαν από άλλο μέρος και όχι από το πολυτελές διαμέρισμα CityLife στο Μιλάνο, στο οποίο μετακόμισε το ζευγάρι τον περασμένο Νοέμβριο. Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες η Ferragni δημοσίευσε δύο αινιγματικά stories. Στο πρώτο μοιράστηκε μια αφιέρωση σε βιβλίο η οποία γράφει: “Στη ζωή, και η νίκη και η ήττα θα συμβούν. Αυτό που δεν είναι ποτέ αποδεκτό είναι να σταματήσει κανείς. Και η δύναμη δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σου”. Στο δεύτερο λέει: “Η δύναμη δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σου”.

Η Chiara, τελευταία, ανέβαζε μόνο φωτογραφίες με τα παιδιά της και υπήρχε απρόσμενη απουσία του συζύγου της από τον λογαριασμό της στο instagram.

Ο γάμος, τα δύο παιδιά και οι φωτογραφίες στο Instagram

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα, όπου είχαν πάει για φαγητό.

Στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν στη Βερόνα, ενώ την 1η Σεπτεμβρίου 2018 παντρεύτηκαν στη Σικελία, κάνοντας έναν πολυτελή, λαμπερό και εντυπωσιακό γάμο.

Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο παιδιά: τον Leone (γενν. 19 Μαρτίου 2018) και τη Vittoria (γενν. 23 Μαρτίου 2021).

Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που πόζαραν μαζί σε αποκαλυπτικές πόζες, με τις φωτογραφίες τους να προκαλούν ενίοτε αντιδράσεις.

 

Τον Μάρτιο του 2022, ο Fedez αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας, με την σύζυγό του να στέκεται στο πλευρό του.

ον Δεκέμβριο του 2023, ξέσπασε σκάνδαλο με την Chiara Feragni, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής αλλά και της Επιτροπής Ανταγωνισμού για παραπλανητικούς φιλανθρωπικούς ισχυρισμούς, που συνδέονταν με τις πωλήσεις ενός χριστουγεννιάτικου κέικ.

Στο φεστιβάλ του San Remo 2023 o Rosa Chemical ανέβασε στη σκηνή τον Fedez και τον φίλησε στο στόμα, μια στιγμή που έγινε viral.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει επίσημα τις φήμες του χωρισμού τους.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση