Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Άκη Σακελλαρίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 16:55 Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Άκη Σακελλαρίου

Στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» παραμένει ο γνωστός ηθοποιός.

Ώρες αγωνίας για τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή με σοβαρή πνευμονία, που οφείλεται στο βακτήριο της λεγεωνέλλας, το οποίο προκαλεί τη νόσο των Λεγεωνάριων (ή αλλιώς λεγεωνέλλωση).

Από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστή η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, φίλοι, συνάδελφοι και ο απλός κόσμος έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους στον ηθοποιό που δίνει μία δύσκολη μάχη.

Τα τελευταία νέα, που έρχονται από το νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλεύεται στην εντατική, είναι αισιόδοξα, αφού σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, «Alpha παντού» ο Σακελλαρίου δείχνει να αντιδρά στη θεραπεία.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια Βίκυ Χαντζή ανέφερε στην εκπομπή: «Σύμφωνα με πληροφορίες που πήραμε από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του, νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία.

Όπως μάθαμε, προσβλήθηκε από το βακτήριο που προκαλεί τη νόσο των λεγεωναρίων και λαμβάνει ισχυρό αντιβιοτικό σχήμα στο οποίο ευτυχώς, μας είπαν από την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, αντιδρά πολύ θετικά. Ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιά μας σύντομα να επανέλθει, να επιστρέψει στους οικείους του και να γυρίσει υγιής και δυνατός».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση