The Stand: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του θρίλερ με τη φονική πανδημία του Στίβεν Κινγκ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 16:59 The Stand: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του θρίλερ με τη φονική πανδημία του Στίβεν Κινγκ

Η μετά αποκαλυπτική μίνι σειρά έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου από το CBS.

Μετά από μία μεγάλη αναμονή, το CBS All Access ανακοίνωσε πως η μετά αποκαλυπτική μίνι σειρά «The Stand», που αποτελεί μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ, θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου.

Η σειρά, όπως γράφει το lordoftheseries.gr, θα δείχνει την γη κατεστραμμένη από έναν φονικό ιό, με τους ανθρώπους να πρέπει να ξεχωρίσουν από το καλό και το κακό. Μία σειρά που θα έλεγε κανείς πως μπορεί να συνδεθεί με το 2020 και τα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Στη μίνι σειρά πρωταγωνιστούν οι: Alexander Skarsgård (Big Little Lies),Whoopi Goldberg (Sister Act),James Marsden (X-Men) και Katherine McNamara (Shadowhunters: The Mortal Instruments), ενώ θα αποτελείται από 9 επεισόδια.

Μόλις κυκλοφόρησε και το τρέιλερ του The Stand, με σκηνές που καθηλώνουν το κοινό και αυξάνουν την αγωνία και προσμονή για την πρεμιέρα της σειράς. Δείτε το παρακάτω:

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση