Το Mandalorian «σάρωσε» και στα torrents! Νο1 προτίμηση για το 2020 (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 14:51 Το Mandalorian «σάρωσε» και στα torrents! Νο1 προτίμηση για το 2020 (video)

Το «The Mandalorian» είναι στην κορυφή της λίστας των 10 σειρών με τα περισσότερα πειρατικά downloads, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. 

Η εκπληκτική σειρά που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Star Wars ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των σειρών με τα περισσότερα downloads torrent την περασμένη χρονιά, όπως προκύπτει από την έρευνα του TorrentFreak.

Στη λίστα, η οποία «βασίζεται σε διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων στατιστικών που συλλέχθηκαν από δημόσιους ιχνηλάτες (trackers) BitTorrent» ιστορικά την πρώτη θέση καταλάμβανε το Game of Thrones του HBO.

Το έργο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν ήταν στην πρώτη θέση τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά ήταν απίθανο να βρεθεί στην κορυφή για όγδοη φορά μετά το τέλος του, τον Μάιο του 2019.

Τη θέση του πήρε το «The Mandalorian» με πρωταγωνιστή τον Πέντρο Πασκάλ.  Η σειρά έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής στους κριτικούς και τους θεατές από το ντεμπούτο της το 2019, όπως επίσης και στους «πειρατές του διαδικτύου».

Ο πρώτος κύκλος της ήταν η αγαπημένη σειρά των «πειρατών» με τα περισσότερα downloands torrent το 2020, σύμφωνα με το TorrentFreak. Το “ντελίριο” που έχει προκαλέσει στους φίλους των Star Wars φαίνεται και από το ότι το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν, το “The Rescue” έχει συγκεντρώσει στο Imdb τη βαθμολογία 9.9, μια από τις υψηλότερες που έχουν καταγραφεί ποτέ.

Στη δεύτερη θέση των “κατεβασμάτων” το 2020 βρέθηκε η επίσης σειρά – έκπληξη The Boys του Amazon Prime και στην τρίτη η σειρά Westworld. Ακολουθούν Vikings, Star Trek: Picard, Rick and Morty, The Walking Dead, The Outsider, Arrow και The Flash.

Εμείς πάντως μέχρι να βγει η τρίτη σεζόν Mandalorian, θα παρηγοριόμαστε με την μουσικάρα του Ludwig Goransson.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση