Ο Τομ Χανκς είναι ο γκρινιάρης χήρος «Otto» - Οι πρώτες φωτογραφίες από την νέα του ταινία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 16:37 Ο Τομ Χανκς είναι ο γκρινιάρης χήρος «Otto» - Οι πρώτες φωτογραφίες από την νέα του ταινία

Η ταινία θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια σε όλους τους κινηματογράφους στις 13 Ιανουαρίου.

Ο Τομ Χανκς ανακαλύπτει τη δύναμη της φιλίας στην νέα του ταινία «A man called Otto» σε σκηνοθεσία Μαρκ Φόστερ.

Πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Σουηδού συγγραφέα Fredrik Backman από το «A Man Called Ove» του 2012.

Στην ταινία ο Χανκς υποδύεται τον Otto Anderson, έναν γκρινιάρη άνδρα που είναι χήρος και καταλήγει να αναπτύσσει μία ανέλπιστη φιλία με τη γειτόνισσά του.

Τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα δημοσίευσε αποκλειστικά το περιοδικό People. Σε μία από αυτές φαίνεται ο πρωταγωνιστής να στέκεται δίπλα στην Marisol, που υποδύεται η Mariana Treviño.

Ο χαρακτήρας της είναι μία εύστροφη, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, γειτόνισσά του που θα καταφέρει να του αλλάξει την κοσμοθεωρία.

«Ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στους γείτονές σου, ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι γίνονται ένα σε περιόδους κρίσης συμβαίνει ξανά και ξανά. Κάθε φορά που υπάρχει ένας τυφώνας, μία πλημμύρα ή κάτι πλήττει μία συγκεκριμένη κοινότητα, όλοι έρχονται και βοηθούν ο ένας τον άλλον» είπε ο Χανκς.

«Η ταινία A Man Called Otto αφορά σε αυτή την κοινότητα, αφορά στην οικογένεια» λέει στο People.

O Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον είναι μαζί με τους Ρέιτσελ Κέλερ και Μανουέλ Γκαρσία- Ρούφλο και στην παραγωγή της ταινίας.

Η πολυαναμενόμενη ταινία, σε σενάριο του Ντείβιντ Μαγκί, ο οποίος πήρε το Όσκαρ το 2004 για το Finding Neverland και το 2012 για τη Ζωή του Πι, επιχειρεί για δεύτερη φορά να ανασκευάσει μυθιστόρημα του Σουηδού Μπέκμαν.

Το 2015 είχε κυκλοφορήσει και η σουηδική εκδοχή του βιβλίου, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χάνες Χολμ, με τον πρωτότυπο τίτλο «A Man Called Ove». Η ταινία έφτασε στις υποψηφιότητες των Όσκαρ, διεκδικώντας το χρυσό αγαλματίδιο για Καλύτερη Ξενόγλωσση Ταινία και Καλύτερο Μακιγιάζ.

Η ταινία με τον Τομ Χανκς θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια σε όλους τους κινηματογράφους στις 13 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες του people

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση