Eddie Murphy: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της χριστουγεννιάτικης ταινίας του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 22:35 Eddie Murphy: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της χριστουγεννιάτικης ταινίας του

Το τρέιλερ της πρώτης χριστουγεννιάτικης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Eddie Murphy δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στην ταινία της Amazon Prime Video με τίτλο «Candy Cane Lane» ο Eddie Murphy υποδύεται τον Κρις έναν στοργικό πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος κάνει κατά λάθος συμφωνία με ένα σκανταλιάρικο ξωτικό με το όνομα Πέπερ (Τζίλιαν Μπελ για να βοηθήσει την οικογένειά του να κερδίσει τον ετήσιο διαγωνισμό χριστουγεννιάτικης διακόσμησης της γειτονιάς του. Ωστόσο η ανταγωνιστική του διάθεση και ένα μαγεμένο ξόρκι έχουν απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Τρέισι Έλις Ρος  πρωταγωνιστεί στο ρόλο της συζύγου του Μέρφι ενώ στο καστ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Κεν Μαρίνο,  Νικ Όφερμαν, Ρόμπιν Θέιντ, Thaddeus J. Mixson και Κρις Ρεντ.

Το σενάριο υπογράφει η Κέλι Γιάνγκερ, η οποία εμπνεύστηκε την ιστορία από τις δικές της παιδικές εμπειρίες κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών στη συνοικία Candy Cane Lane στο Ελ Σεγκούντο της Καλιφόρνια.

Σημειώνεται ότι σχεδόν 31 χρόνια μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ρομαντική κωμωδία «Boomerang» ο διάσημος ηθοποιός συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Ρέτζιναλντ Χάντλιν και τον παραγωγό Μπράιαν Γκρέιζερ.

Το «Candy Cane Lane» αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη διάσημη πλατφόρμα ροής την 1η Δεκεμβρίου.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση