Joker 2: Στη δημοσιότητα η πρώτη αφίσα της ταινίας με τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 10:17 Joker 2: Στη δημοσιότητα η πρώτη αφίσα της ταινίας με τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga

Πότε θα κυκλοφορήσει το τρέιλερ.

Ο Άρθουρ Φλεκ του Χοακίν Φίνιξ και η Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga βρίσκονται στην αφίσα του «Joker: Folie à Deux» που προϊδεάζει για το επερχόμενο σίκουελ.

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία και τις διακρίσεις της ταινίας του 2019, ο σκηνοθετής Τοντ Φίλιπς θα επιστρέψει με το 2ο Joker, που θα έχει τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και πάλι στον ρόλο του εμβληματικού κακού του Μπάτμαν.

Μάλιστα, το «Joker: Folie à Deux» θα είναι η μόνη ταινία της DC που θα κυκλοφορήσει το 2024 και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο.

Ο επίσημος λογαριασμός στο X/Twitter της ταινίας επιβεβαίωσε επίσης ότι το πρώτο τρέιλερ θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 9 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση