Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Κυριακή - Πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 16:06 Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Κυριακή - Πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Ένας εκ των Γιώργο Κορόμι, Γιώργο Ασημακόπουλο και Ελένη Χαμπέρη θα εγκαταλείψει το Survivor 4 την ερχόμενη Κυριακή.

Οι εξελίξεις στο "Survivor 4" είναι ραγδαίες, καθώς οδεύουμε προς τον μεγάλο τελικό. Οι 6 παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι πάλεψαν για τις ασυλίες της εβδομάδας και ένας εκ των Γιώργο Κορόμι, Γιώργο Ασημακόπουλο και Ελένη Χαμπέρη θα εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ την ερχόμενη Κυριακή.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του "Survivor" ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και την τρίτη ατομική ασυλία, εξασφαλίζοντας την παραμονή, για μια ακόμα εβδομάδα, στον Άγιο Δομίνικο τόσο στον ίδιο όσο και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ήταν αυτός που θα έστελνε στο "τάκο" ακόμη έναν παίκτη.

Στο Συμβούλιο του νησιού, ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τελικά να "δώσει" τον Γιώργο Κορόμι, σε μια κίνηση αρκετά αναμενόμενη. Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κορόμι.

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Κυριακή

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, την ερχόμενη Κυριακή φέρεται να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Ελένη Χαμπέρη. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, το δίδυμο Μαριαλένας - Σάκη θα ενισχυθεί κι άλλο και θα είναι πλέον ένα βήμα μακριά από τον μεγάλο τελικό.

Survivor: Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Δύο μόνο αποχωρήσεις έχουν μείνει, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες Κυριακές, 20 και 27 Ιουνίου, μέχρι τον τελικό του Survivor.

Έπειτα, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες θα φύγουν οι από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Από τον ημιτελικό θα περάσουν στον μεγάλο τελικό δύο από τους τέσσερις φιναλίστ. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, στις 5 Ιουλίου.

Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση