Ανατροπή στο MasterChef: Οι πέντε παίκτες που «κόπηκαν» επέστρεψαν στο παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 12:38 Ανατροπή στο MasterChef: Οι πέντε παίκτες που «κόπηκαν» επέστρεψαν στο παιχνίδι

Η ανατροπή των κριτών στο MasterChef.

Το MasterChef της Τρίτης είχε μία ανατροπή που δεν περιμέναμε να συμβεί. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι πέντε ποδιές δεν είχαν καταλήξει σε κάποιον παίκτη και με την ολοκλήρωση του Bootcamp, οι κριτές κάλεσαν την Αναστασία, τον Δημήτρη, την Τατιάνα, τον Γιώργο και τον Νίκο, οι οποίοι γνώριζαν ήδη ότι δεν θα συνεχίσουν.

Ο Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους πέντε παίκτες ότι τελικά θα μπουν στο σπίτι του MasterChef, καθώς οι μαγειρικές τους ικανότητες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

«Το ότι ο αντίπαλός σας είχε μία καλύτερη μαγειρική μέρα, δε σημαίνει πως εσείς δε μας κάνατε να πιστέψουμε ότι το έχετε και το θέλετε πολύ. Οι ποδιές σάς ανήκουν. Φορέστε τες, συμπληρώνετε τους 24 του διαγωνισμού!», είπε ο κριτής.

Ο γνωστός σεφ τόνισε πως στη δεύτερη φάση του Bootcamp κάποια ζευγάρια δεν τους έπεισαν καθόλου από τις επιδόσεις τους και αυτομάτως άνοιξαν θέσεις για τους πέντε κρυφούς επιλαχόντες.

Master Chef: H ανατροπή από τον Κουτσόπουλο

Η είσοδος των παικτών στο σπίτι

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση