The Chase: Δίδυμο "φωτιά" καταδίκασε τον Αδέκαστο Επιθεωρητή - "Από τους καλύτερους τελικούς γύρους"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 21:23 The Chase: Δίδυμο "φωτιά" καταδίκασε τον Αδέκαστο Επιθεωρητή - "Από τους καλύτερους τελικούς γύρους"

Τα έδωσαν όλα οι δύο παίκτες που βρέθηκαν στον τελικό του "The Chase" της Πέμπτης. Κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και με μόνο επτά απαντήσεις να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο.

Έναν από τους πιο ανατρεπτικούς και γεμάτους σασπένς τελικούς γύρους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του "The Chase" το απόγευμα της Πέμπτης (06/10) μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε για ακόμη μία φορά το σύνθημα για να ξεκινήσει η καταδίωξη με τη Δάφνη και τον Μάνο να φτάνουν στον τελευταίο γύρο, έχοντας απέναντί τους τον αγαπημένο στο κοινό "Αδέκαστο Επιθεωρητή" και να καταφέρνουν το απίστευτο.

Έχοντας δώσει μόλις 7 απαντήσεις στον δικό τους γύρο, οι παίκτες εκμεταλλεύτηκαν τις λάθος απαντήσεις του "Κυνηγού" αλλά και τα πάσο του, γυρίζοντάς τον συνεχώς μία θέση πίσω, ώσπου ο χρόνος και η τύχη στάθηκαν με το μέρος τους και κέρδισαν έτσι το ποσό που είχαν συγκεντρώσει νωρίτερα, που ήταν 4.500 ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή του παιχνιδιού δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν κάνοντας λόγο για έναν από τους καλύτερους τελικούς γύρους του παιχνιδιού.

πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση