Σασμός - Spoiler: Μαθιός και Παύλος πιάνονται στα χέρια ενώ ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει από το σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 12:08 Σασμός - Spoiler: Μαθιός και Παύλος πιάνονται στα χέρια ενώ ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει από το σπίτι

Τι θα δούμε απόψε στον Alpha.

Εντάσεις, σοβαρές αποφάσεις και μία απρόσμενη συνάντηση. Το αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» που θα προβληθεί στις 21:00 τα έχει όλα.

Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση, την ώρα που ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο, για να συνετίσει τον Νικηφόρο.

Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα, ενώ οι Αγγελάκηδες είναι συγκλονισμένοι με τη φυγή του Μανώλη.

Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Ο Μαθιός ζητά από τον Παντελή να κεράσει όλους για το ευχάριστο νέο της αποφυλάκισης της μητέρας του. Ο Παύλος αντιδρά και οι δύο άντρες, για άλλη μια φορά, έρχονται αντιμέτωποι.

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Δείτε το sneak preview:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση