Survivor All Star: Το πρώτο πλάνο από τη μαγική παραλία του Bayahibe

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 14:54 Survivor All Star: Το πρώτο πλάνο από τη μαγική παραλία του Bayahibe

Στενή συνεργάτης του Ατζούν Ιλιτζαλί ανέβασε φωτογραφία από την περιοχή Bayahibe, στην οποία κατέφθασαν οι παίκτες του "Survivor All Star".

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Survivor All Star το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις (08/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι πρώτοι παίκτες ξεκίνησαν να αναχωρούν με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο ήδη από την Τρίτη (03/01), ενώ μαζί τους ταξίδεψε και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Λιανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, το landing έγινε στην παραλία του γνωστού ξενοδοχείου whala!bayahibe, στην περιοχή Bayahibe του Αγίου Δομινίκου.

Σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές που βλέπαμε τους παίκτες να φτάνουν σε κάποια παραλία και να κάνουν τον πρώτο αγώνα, αυτή τη φορά κατά την άφιξή τους θα ακολουθήσει πάρτι καλωσορίσματος.

Εκεί, θα δούμε τους παίκτες με επίσημα ρούχα και μόλις τελειώσει το πάρτι θα φορέσουν αυτά του παιχνιδιού και θα πάνε στις παραλίες τους.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό μετά τη συνάντηση του Ατζούν Ιλιτζαλί με τους παίκτες, τα μέτρα στο φετινό Survivor θα είναι αυστηρότερα από άλλες χρονιές. Έτσι λοιπόν, όταν οι παίκτες αλλάξουν ρούχα, θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος για το αν έχουν κρύψει πάνω τους χρήματα ή οτιδήποτε άλλο.

Λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι, η Εμινέ Γεσίρ, υπεύθυνη παικτών στο "Survivor All Star" και στενή συνεργάτης του Ατζούν Ιλιτζαλί ανέβασε μια φωτογραφία από παραλία του Bayahibe.

Πρόκειται για το πρώτο πλάνο που έχουμε από το μέρος που έγινε το landing των παικτών το απόγευμα της Τετάρτης.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση