Survivor All Star: Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σπύρος Μαρτίκας οι νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 09:24 Survivor All Star: Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σπύρος Μαρτίκας οι νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση

Πολλές ήταν οι ανατροπές στο Survivor All Star. Η ομάδα που έχασε και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μεγάλες οι εκπλήξεις στο νέο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στο "ρινκ", διεκδικώντας την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, στον πρώτο υδάτινο στίβο μάχης για φέτος.

Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή "μάχη" ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες του Survivor All Star.

Νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας ήταν οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν ξανά στην κάλπη.

 

 

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε ξέσπασε ένας έντονος καβγάς με επίκεντρο τους... followers των παικτών στο Instagram. "Εγώ δεν είμαι influencer", είπε ο ζαχαροπλάστης, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να του απαντά: "Άμα ήρθες για να γκρινιάζεις για τους followers εμείς φταίμε;".

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, η Ασημίνα μάλιστα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχωρήσει για λίγο.

 

 

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Μπλε ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Έτσι, οι Κόκκινοι έπρεπε να βγάλουν στον "τάκο" δύο συμπαίκτες τους.

Αυτοί είναι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας, οι οποίοι ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους, ως οι αδύναμοι κρίκοι της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος αναδείχθηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ήττα των Κόκκινων στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση