Survivor All Star: Αυτή είναι η τελική τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 10:05 Survivor All Star: Αυτή είναι η τελική τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Γεμάτο ένταση και εκπλήξεις ήταν το επεισόδιο του Survivor All Star την Τρίτη (14/02). Η ομάδα που έχασε και ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (14/02) με ένα νέο επεισόδιο, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και οι ανατροπές δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, στον στίβο μάχης και το πολυπόθητο έπαθλο.

Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν δυνατό αγώνα ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες του Survivor All Star.

Στον τρίτο αγώνα της εβδομάδας υπήρξε ανατροπή, αφού νικητές αυτή τη φορά ήταν οι Μπλε με 10-6 έναντι των Κόκκινων, οι οποίοι αναγκάστηκαν να βρεθούν στην κάλπη.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με τους Μπλε να αναδεικνύονται νικητές κερδίζοντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, "έστειλαν" τους Κόκκινους με βαριά καρδιά στο Συμβούλιο του νησιού καλώντας τους να βγάλουν ένα άτομο από τη δική τους ομάδα στον "τάκο".

Οι Κόκκινοι "μίλησαν" και ψήφισαν αρνητικά τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος συμπλήρωσε την τελική τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το reality επιβίωσης.

Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά και Σπύρος Μαρτίκας.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση