Survivor All Star: Έξι νέοι παίκτες έρχονται να ταράξουν τα νερά στη παραλία του Αγίου Δομίνικου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 14:31 Survivor All Star: Έξι νέοι παίκτες έρχονται να ταράξουν τα νερά στη παραλία του Αγίου Δομίνικου

Νέα δεδομένα έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με έξι νέες προσθήκες στους παίκτες του Survivor All Star θα ξεκινήσουν τα επεισόδια της νέας εβδομάδας. Ήδη τα νέα πρόσωπα βρίσκονται στη παραλία του Αγίου Δομίνικου και αναμένουν να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης, ώστε να ενισχύσουν τις ομάδες με τις αγωνιστικές τους ικανότητες.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό», τα έξι νέα πρόσωπα θα χωριστούν στις δύο ομάδες των μαχητών και των διασήμων.

Έτσι, λοιπόν, οι ομάδες ως το εξής θα διαμορφωθούν ως εξής: στην ομάδα των Διασήμων θα μπουν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά. Από την άλλη πλευρά, στην ομάδα των Μαχητών μπαίνουν οι Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση