Ahsoka: Πρώτο άκρως ατμοσφαιρικό teaser trailer για την νέα σειρά Star Wars (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 16:51 Ahsoka: Πρώτο άκρως ατμοσφαιρικό teaser trailer για την νέα σειρά Star Wars (BINTEO)

Έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για τη νέα τηλεοπτική σειρά από το σύμπαν του Star Wars, Ahsoka.

Κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Star Wars Celebration, η Disney παρουσίασε το πρώτο άκρως ατμοσφαιρικό teaser trailer για σειρά «Ahsoka». Πρόκειται για μία sequel σειρά του animated «Star Wars: Rebels», με την Ahsoka Tano αναζητά ακόμη τον Ezra Bridger, 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή του στο φινάλε του “Rebels”.

Την Ahsoka υποδύεται η Rosario Dawson, όπως έκανε και στα «Mandalorian» και «The Book of Boba Fett». Στη σειρά συμμετέχουν και η Natasha Liu Bordizzo, ο Eman Esfandi, ο Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader), Ray Stevenson και Ivanna Sakhno.

«Η Ahsoka είναι ένα μεγάλο μέρος των όσων συμβαίνουν σε αυτή την περίοδο. Το ερώτημα επίσης είναι πώς συμπίπτουν οι διαφορετικές ιστορίες, όπως το “Skeleton Crew” και το “The Book of Boba Fett”. Αυτό θα είναι κάτι που θα εξελίσσεται συνεχώς, αλλά υπάρχουν δυνατές ιστορίες που χτίζονται ταυτόχρονα μέσα σε αυτόν τον κόσμο» τόνισε ο Jon Favreau, μιλώντας στο ScreenRant.

Ahsoka: Δείτε το πρώτο teaser trailer για την νέα σειρά Star Wars

Η σειρά Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στο Disney+.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση