Survivor Spoiler: Απόψε η τελευταία αποχώρηση - Αυτός ο παίκτης φεύγει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 11:15 Survivor Spoiler: Απόψε η τελευταία αποχώρηση - Αυτός ο παίκτης φεύγει

Απρόσμενη αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο του Survvior All Star, λίγο πριν τον Μεγάλο Τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε με ένα επεισόδιο, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το ερώτημα είναι ποιος παίκτης θα αποχωρήσει λίγο πριν το φινάλε.

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για την ασυλία, στον πρώτο αγώνα για την εβδομάδα. Τελικά ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε με ευκολία τους αντιπάλους.

Στη συνέχεια, οι παίκτες βρέθηκαν στο πρώτο Συμβούλιο υποψηφιοτήτων, με τους παίκτες να αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους στην κάλπη. Το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν ο Νίκος Μπάρτζης να ψηφιστεί ομόφωνα από τους συμπαίκτες του.

"Θέλουν να με διώξουν πολύ τα παιδιά" ήταν η πρώτη αντίδραση του παίκτη του Survivor All Star.

Survivor All Star: Μεγάλες εκπλήξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο κλοιός στενεύει για ορισμένους παίκτες του ριάλιτι. Μπάρτζης, Πρίαμος και Ανδρεάδου θα δώσουν μάχη για μια θέση στον ημιτελικό.

Στο Συμβούλιο του νησιού, που θα ακολουθήσει, οι παίκτες αγωνιούν όσο ποτέ άλλοτε, καθώς θα λάβει χώρα η τελευταία αποχώρηση της σεζόν!

Survivor All Star: Ποιος αποχωρεί απόψε

Στο αποιψινό επεισόδιο πρόκειται να αποχωρήσει η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ η επόμενη που θα δει την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι, θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 ο τελικός του Survivor All Star θα είναι... ανδρική υπόθεση, αφού οι τρεις που θα βρεθούν στην τελική φάση και θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος.

Survivor All Star: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση