Ευτυχισμένοι Μαζί: Reunion-έκπληξη, 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 13:15 Ευτυχισμένοι Μαζί: Reunion-έκπληξη, 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή

Ο Γιάννης Μπέζος, η Κατερίνα Λέχου και άλλοι ηθοποιοί της σειράς "Ευτυχισμένοι Μαζί" κάνουν το δικό τους "come back", με τις πιο αστείες στιγμές της κωμωδίας.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Ευτυχισμένοι Μαζί" βρέθηκαν στο "MEGA Reunion" για να μιλήσουν για την αγαπημένη κωμωδία.

Η σειρά που προβλήθηκε από το Mega τις σεζόν 2007-2009, αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, αφού σημείωσε απίθανα νούμερα, ενώ υψηλή παραμένει η τηλεθέαση ακόμη και στις επαναλήψεις.

Παρά την μεγάλη αποδοχή, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου το κανάλι αποφάσισε να μην ανανεώσει τη σειρά για τρίτη σεζόν. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Γιάννης Μπέζος, δήλωσε πως η απόφαση για τη διακοπή ήταν και δική του:

«Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός, Μπελέν Ρουέδα, τον ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ».

Τελικά, το κανάλι δημιούργησε μια τηλεταινία που προβλήθηκε τη σεζόν 2009-10 και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου του 2009, ένα επεισόδιο που αποτέλεσε την ολοκλήρωση της σειράς.

Κατά τη διάρκεια των 61 επεισοδίων που προβλήθηκαν στους δέκτες μας, πλειάδα ηθοποιών πέρασε από τη σειρά, με ορισμένους να υποδύονται μεγαλύτερους και κάποιους άλλους μικρότερους ρόλους.

Ευτυχισμένοι Μαζί: Το απολαυστικό reunion των πρωταγωνιστών

Οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν χαρακτήρες που άφησαν εποχή, αλλά και άνθρωποι πίσω από τις κάμερες, δημιουργοί και σημαντικοί συντελεστές συναντιούνται ξανά μετά από δεκαετίες.

Το "MEGA Reunion" έφερε ξανά μαζί τον Γιάννη Μπέζο, την Αλεξάνδρα Παντελάκη, την Κατερίνα Λέχου, τον Τάσος Γιαννόπουλος, την Ιωάννα Πηλιχού και τη Μυρτώ Λοβέρδου.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε πως η επιτυχία της σειράς του Mega ήταν ότι κράτησαν κάτι αφελές χωρίς να είναι ανόητο, όπως είπε: «Βλέπω ‘’ευτυχισμένοι μαζί’’ στις επαναλήψεις και θυμάμαι πόσο κουραζόμουν αλλά ήταν δημιουργικό. Εμένα περισσότερο μου άρεσε όταν κάναμε διάλειμμα για φαγητό και ήμασταν όλοι μαζί. Έβαλα την κομμώτρια να παίξει και με πήρε τηλέφωνο ο Ξενόπουλος. Τα πιο συγκινητικά γυρίσματα στο ήταν τα τελευταία».

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη δήλωσε πως το «Ευτυχισμένοι μαζί» είναι η πιο ωραία επαγγελματική ανάμνηση που έχει: «Όταν δεν είχα γύρισμα για έκλαιγα. Ο Μπέζος ερχόταν φορτωμένος με φαγητά και μοίραζε ατάκες. Η πιο αστεία σκηνή είναι όταν έκανα την κουφή, με έχει ρωτήσει ταξιτζής: ‘’καλέ ακούτε;’’».

Η Κατερίνα Λέχου δήλωσε με τη σειρά της πως δεν αισθάνεται να έχει παρέλθει ο χρόνος: «Τους αισθάνομαι οικείους. Μια από τις πιο αστείες στιγμές είναι στο ασανσέρ. Μου ήταν δύσκολο να παίξω την σέξι γυναίκα στη σκηνή του ασανσέρ».

Ο Τάσος Γιαννόπουλος είπε πως νιώθει σαν να ετοιμάζονται να κάνουν γύρισμα για το «Ευτυχισμένοι μαζί», την ώρα που μαζεύτηκαν και πάλι όλοι μαζί: «Ο κόσμος όταν με συναντά μου λέει ‘’Φώτη, πιάσε μια μπύρα’’. Μια αστεία σκηνή ήταν όταν έπρεπε να βγάλω τα ρούχα μου και να ξαπλώσω στον καναπέ».

Η Ιωάννα Πηλιχού ανέφερε πως η σειρά ήταν το ξεκίνημα της και για αυτό την αγαπά τόσο: «Το μεγαλύτερο πειραχτήρι ήταν ο Γιάννης Μπέζος. Η πιο αστεία μου σκηνή ήταν με τον Βασίλη Γιακουμάρο όταν τον έσπρωξα τόσο δυνατά και έπεσε κάτω».

Δείτε τις δηλώσεις τους

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση