Μουρμούρα: Συγκινητικό φινάλε για τη "Βουλίτσα"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 13:08 Μουρμούρα: Συγκινητικό φινάλε για τη "Βουλίτσα"

Μεγάλη συγκίνηση για την απώλεια της "Βούλας" στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα". Δείτε βίντεο.

Αυλαία έριξε την Κυριακή (9/7) η 10η σεζόν της σειράς "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα", μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η "Βουλίτσα" (Ελένη Κοκκίδου) πεθαίνει, βυθίζοντας στη θλίψη τον "Μηνά" (Αντώνης Αντωνίου).

Ο θάνατος της ηρωίδας ήταν ιδιαιτέρως σουρεαλιστικός, με την ίδια να πνίγεται, τρώγοντας ψάρι... μουρμούρα.

Ο "Μηνάς" είναι απαρηγόρητος. Στις δύσκολες ώρες που περνάει επικοινωνεί με όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια, καθώς επιθυμία της εκλιπούσας ήταν στην κηδεία της να βρεθούν όλοι μαζί για μια τελευταία φορά.

Έτσι έγινε. Όλα τα ζευγάρια της σειράς "ενώθηκαν" στην Κρήτη, για το "τελευταίο αντίο" στη "Βουλίτσα", η οποία αποτεφρώθηκε, μιας και αυτή ήταν η επιθυμίας της.

Σημειώνεται ότι στα επεισόδια της επόμενης σεζόν θα δούμε την Ελένη Κοκκίδου να επιστρέφει στη σειρά, αφού θα "έρχεται" συχνά στα όνειρα του "Μηνά". Την ίδια ώρα, μια νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του.

Η στιγμή του θανάτου της "Βούλας"

Μουρμούρα: Το συγκινητικό "τελευταίο αντίο" των ζευγαριών

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση