Σασμός: Έρχεται ο "Επίλογος" και ο Αστέρης "τυλίγεται" στις φλόγες - Το trailer του νέου κύκλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 09:38 Σασμός: Έρχεται ο "Επίλογος" και ο Αστέρης "τυλίγεται" στις φλόγες - Το trailer του νέου κύκλου

Ο Επίλογος του "Σασμού" θα γραφτεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο teaser βίντεο για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της δραματικής σειράς του Alpha.

Η αυλαία του β' κύκλου του "Σασμού" έπεσε το βράδυ της Πέμπτης (13/07) με ένα καθηλωτικό και σαρωτικό φινάλε, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, δάκρυα και λύτρωση.

Οι ιστορίες όμως των αγαπημένων ηρώων της δραματικής σειράς του Alpha δεν σταματούν εδώ, αφού ο τρίτος κύκλος είναι γεγονός και αμέσως μετά το φινάλε της β' σεζόν, προβλήθηκε ήδη στον τηλεοπτικό αέρα το trailer του νέου κύκλου που επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν και έχει τίτλο "Επίλογος".

"Ένα δωμάτιο, ένα χωριό, ένας κόσμος ολόκληρος. Οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί συνδέουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο 'κάδρο', σε αυτό το ταμπλό βιβάν. Μία πινακοθήκη ανθρώπων οι οποίοι έχουν ζήσει μαζί, έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε διαδρομές συγκλίνουσες, σε πορείες συντεταγμένες. Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, ένα λουλούδι, ένα κομπολόι, ένα κολιέ. Ένα τραγούδι. Μια λεπτή φέτα ζωής στον παλμό ενός συνηθισμένου απογεύματος.

Ξαφνικά, απρόσμενα, μια μαυροφορεμένη φιγούρα εισβάλλει στο χώρο. Η απειλή; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Μια φωτογραφία πέφτει στις φλόγες. Ύστερα αίμα και χέρια. Χέρια βαμμένα κόκκινα, χέρια ποτισμένα στο αίμα. Μία κολυμπήθρα. Τα χέρια βουτούν στην κολυμπήθρα. Όλοι τυλίγονται στα μαύρα. Μια αργοπορημένη τιμωρία- για ποιο άραγε σφάλμα;".

Με αυτά τα λόγια περιγράφεται στην επίσημη σελίδα του Alpha στο Instagram το trailer του νέου κύκλου, το οποίο είναι σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου, ενώ ακούγεται η υποβλητική μουσική του Νίκου Τερζή, η οποία αναδεικνύει τα συναισθήματα των χαρακτήρων.

Σασμός: Δείτε το πρώτο teaser βίντεο του 3ου κύκλου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση