Survivor 2024: Έτοιμος να μπει στους «διάσημους» Έλληνας τραγουδιστής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 16:18 Survivor 2024: Έτοιμος να μπει στους «διάσημους» Έλληνας τραγουδιστής

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον νέο κύκλο του Survivor.

Ο Δεκέμβριος πλησιάζει στα μισά του η έναρξη του νέου «Survivor» ολοένα και πλησιάζει.

Όπως είναι φυσικό η παραγωγή της Acun Medya στην Αθήνα δεν σταματά να βλέπει και να συνομιλεί με πρόσωπα, προσπαθώντας να «κλειδώσουν» οι ομάδες των μαχητών και των διασήμων και να αναχωρήσουν έγκαιρα για Άγιο Δομίνικο.

Πολλά ονόματα για διάσημους παίκτες ακούγονται αλλά αυτό που προκάλεσε έκπληξη είναι η είδηση ότι στο ριάλιτι επιβίωσης θα συμμετάσχει ίσως και ένας πολύ αγαπητός τραγουδιστής της νεολαίας.

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ράμμο για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στο να πει το "Ναι"!

Παρουσιαστής-έκπληξη στα γραφεία της Acun

Εν τω μεταξύ το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN, δόθηκαν στη δημοσιότητα πλάνα που δείχνουν τον Σάββα Πούμπουρα έξω από τα γραφεία της εταιρείας.

«Προφανώς πήγε για ραντεβού για τη συμμετοχή του στο επόμενο Survivor», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη. Στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο να κάνει ραντεβού για συνεργάτης του ριάλιτι και όχι για συμμετέχων σε αυτό. Να σημειωθεί ότι ο Σάββας φέτος απέχει από την TV, έπειτα από την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Φυσικά, τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και η Acun Medya, κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Σύμφωνα πάντως με διαρροές, ο Σάββας Γκέντσογλου, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του εξωτερικού ενώ ήταν ζευγάρι με την Αγγελική Ηλιάδη, έχει κάνει επίσης συζητήσεις.

Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται, θα δούμε και κάποια γνώριμα πρόσωπα από παλαιότερες σεζόν. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει κρύψει την επιθυμία της, δηλώνοντας πρόσφατα: «Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι. Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Μου αρέσει να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα». Ασημίνα Χατζηανδρέου, Άρης Σοϊλέδης, έχουν επίσης ακουστεί χωρίς όμως να έχουν κάνει δημόσια δηλώσεις.

Πηγή: Star

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση