Συναρπαστικό το trailer της πρεμιέρας του Survivor: Οι παίκτες πέφτουν στη θάλασσα από ελικόπτερο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 14:21 Συναρπαστικό το trailer της πρεμιέρας του Survivor: Οι παίκτες πέφτουν στη θάλασσα από ελικόπτερο (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή (7/1) το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα και φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου ριάλιτι επιβίωσης. Το φετινό Survivor, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, θα είναι αρκετά διαφορετικό συγκριτικά με τα προηγούμενα.

Οι δύο ομάδες, μαχητές και διάσημοι, αποτελούνται από αθλητές και ανθρώπους που κάνουν έντονες προπονήσεις, κάτι που προμηνύει τους δυνατούς αγώνες που θα παρακολουθήσουμε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι παίκτες καταφθάνουν στο νησί μετά από πτώση από ελικόπτερο, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Το πρώτο αγώνισμα του φετινού Survivor διαδραματίζεται στο νερό και η νικήτρια ομάδα θα καταφέρει να πάρει δυνατό πλεονέκτημα για την πορεία του παιχνιδιού.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση