Survivor: Ένας αγώνας ασυλίας που κρίνεται στις λεπτομέρειες και ένα συμβούλιο γεμάτο παράπονα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 15:47 Survivor: Ένας αγώνας ασυλίας που κρίνεται στις λεπτομέρειες και ένα συμβούλιο γεμάτο παράπονα

Δυναμική η διεκδίκηση της δεύτερης ασυλίας στο νέο επεισόδιο του Survivor, απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ. Η ομάδα των Μαχητών επανήλθε δυναμικά στο χθεσινό επεισόδιο παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και μένει να δούμε σήμερα ποια θα είναι η δεύτερη υποψηφιότητα.

Οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους όμως οι Διάσημοι δεν παραδίδουν τα όπλα… Ένας αγώνας ασυλίας που κρίνεται στις λεπτομέρειες και ένα Συμβούλιο γεμάτο παράπονα!

Ποιες συμπεριφορές από την πλευρά των Κόκκινων έχουν ενοχλήσει τους Μπλε; Για ποιο λόγο βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο η Ασημίνα;

Δείτε το trailer

Πηγή: ΣΚΑΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση