Η Φίνος Φιλμ τιμά την Έλενα Ναθαναήλ που γεννήθηκε σαν σήμερα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 10:34 Η Φίνος Φιλμ τιμά την Έλενα Ναθαναήλ που γεννήθηκε σαν σήμερα

Δείτε το βίντεο με σκηνές της αείμνηστης ηθοποιού από ταινίες, όπου συμμετείχε.

Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα, 19 Ιανουαρίου του 1947 και η ομάδα της Φίνος Φιλμ έφτιαξε για την αείμνηστη ηθοποιό ένα αφιερωματικό βίντεο.

Το κλιπ δημοσιεύτηκε στα social media της εταιρείας και περιλαμβάνει σκηνές της Έλενας Ναθαναήλ από ταινίες, στις οποίες πρωταγωνίστησε. Η λεζάντα γράφει:

«Φίνα, συγκροτημένη και ταλαντούχα ηθοποιός, η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα το 1947. Με ιδιαίτερη παιδεία και κλασσική ομορφιά, ήταν μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου. Πέρασε την πόρτα της Φίνος Φιλμ μόλις 16 ετών και γέμισε με την φρεσκάδα της τα πλάνα της ταινίας "Κάτι να Καίει". Μας χάρισε δυο ακόμα ερμηνείες στις ταινίες "Ξύπνα Βασίλη" και "Το Λεβεντόπαιδο", αλλά έφυγε πρόωρα από κοντά μας σε ηλικία 61 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση