Όταν ένα μυρμήγκι βγαίνει για… ραντεβού – Viral βίντεο στο TikTok

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 10:47 Όταν ένα μυρμήγκι βγαίνει για… ραντεβού – Viral βίντεο στο TikTok

Αυτό που θα δείτε στο βίντεο είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπετε κάθε μέρα. Ίσως δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ. Ένα μικροσκοπικό μυρμήγκι κουβαλάει ένα μικροσκοπικό κίτρινο λουλούδι, Ποιος ξέρει; Μπορεί να βγαίνει για ραντεβού και να θέλει να το δώσει στην σύντροφό του!

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok και έχει γίνει viral, έχοντας περισσότερες από 11 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 16 χιλιάδες σχόλια. Ο κόσμος το έχει λατρέψει!

Το βίντεο διαρκεί μόλις 13 δευτερόλεπτα και δείχνει το μυρμήγκι με το λουλούδι να περπατά σε έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Το ερώτημα που έχουν όλοι είναι πού πάει με το λουλούδι;

Ο χρήστης Akmiz  που ανέβασε το βίντεο στο TikTok έγραψε στην λεζάντα του βίντεο: «Η φίλη του μυρμηγκιού είναι τόσο τυχερή που έχει έναν σύντροφο σαν αυτόν». Δίπλα έβαλε ένα emoji που κλαίει.

Οι χρήστες του διαδικτύου είχαν πολλά να πουν για το συγκεκριμένο βίντεο. Τα σχόλια για το αξιολάτρευτο μυρμήγκι ήταν απολαυστικά. «Ακόμη και τα μυρμήγκια έχουν καλύτερη ερωτική ζωή από εμένα», έγραψε κάποιος.  «Αυτό το μυρμήγκι είναι καλύτερο από τον πρώην μου LOL!» έγραψε μία γυναίκα.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση