Έκανε 20 χρόνια οικονομία, για τον γάμο των ονείρων της: τελικά, παντρεύτηκε τον εαυτό της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 18:35 Έκανε 20 χρόνια οικονομία, για τον γάμο των ονείρων της: τελικά, παντρεύτηκε τον εαυτό της

Το όνειρό της ήταν να φορέσει νυφικό, είτε έβρισκε τον κατάλληλο είτε όχι και να τι συνέβη...

Με... τελετάρχισσσα την καλύτερη της φίλη, με πανάκριβο νυφικό και υπέροχα λουλούδια αποφάσισε να παντρευτεί μία 42χρονη, στο Harvest House του Felixstowe του Σάφολκ. Τι κι αν δεν υπήρχε γαμπρός στο όλο concept; Το όνειρο της Σάρα Γουίλκινσον ήταν να κάνει έναν παραμυθένιο γάμο, να φορέσει το πιο ωραίο νυφικό και να περάσει καλά με τους φίλους της και ως προς αυτό δεν θα μπορούσε να τη σταματήσει κανείς,

Άλλωστε, έκανε οικονομίες 20 χρόνων, ενώ παράλληλα αναζητούσε εκεί έξω τον άνδρα που θα ήθελε να ζήσει μαζί της αυτό το όνειρο και τη σχέση που θα εξελισσόταν σε τόσο σοβαρή, ώστε να καταλήξει σε γάμο. Όμως, αυτή η στιγμή και αυτό το «κατάλληλο» πρόσωπο δεν ήρθε ποτέ και η Γουίλκινσον ποτέ δεν σταμάτησε να αποταμιεύει χρήματα για εκείνον τον υπέροχο γάμο που είχε ονειρευτεί.

«Αυτά τα χρήματα ήταν σε κλειστό λογαριασμό αποκλειστικά για τον γάμο μου», λέει η Γουίλκινσον και εξηγεί ότι έβαζε στην άκρη ένα αρκετά μεγάλο ποσό κάθε μήνα της ενήλικης ζωής της ως εργαζόμενη, ενώ πρόσθετε και κάποια έκτακτα κέρδη από το μπίνγκο που έπαιζε.

Και φυσικά γνωρίζει ότι για πολύ κόσμο αυτή η... απόφαση να παντρευτεί τον εαυτό της είναι μία κάπως αλλοπρόσαλλη κίνηση, η ίδια, όμως, έχει δυνατό επιχείρημα.

«Νομίζω ότι φτάνεις στο σημείο που σκέφτεσαι ‘μπορεί να μην μου συμβεί αυτό με έναν σύντροφο στο πλευρό μου, αλλά γιατί να χάσω μία τέτοια στιγμή, έτσι κι αλλιώς;», εξηγεί στο BBC.

Και κάπως έτσι, σε μία γαμήλια τελετή με το απαραίτητο γλέντι μετά και έχοντας μαζί της πολύ καλούς φίλους, η Γουίλκινσον ξόδεψε 10.000 λίρες, ενώ αποφάσισε να χαρίσει –στον εαυτό της, εννοείται- ότι ένα αρκετά ακριβό και εντυπωσιακό μονόπετρο.

«Ήταν μια υπέροχη μέρα αυτή για εμένα, που ήμουν στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων και των αγαπημένων μου», λέει. Και η αλήθεια είναι ότι η ασταμάτητη νύφη έζησε τη μεγάλη της στιγμή στις 30 Σεπτεμβρίου μαζί με 80 εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι όπως εξήγησε στο BBC Radio Suffolk δεν εξεπλάγησαν όταν άκουσαν το παράξενο σχέδιό της να οργανώσει τον γάμο της, χωρίς να υπάρχει γαμπρός.

«Κανείς δεν σταμάτησε να χαμογελάει όλη την ημέρα και όλοι είπαν πόσο υπέροχα πέρασαν», ανέφερε σχετικά, ενώ όπως εξήγησε έγραψε 14 όρκους που έπρεπε να τηρήσει, με πρώτο την υπόσχεση να μην εγκαταλείψει ποτέ τον έλεγχο του... τηλεκοντρόλ. Όπως εξήγησε μάλιστα, η ιδέα γι’ αυτόν τον μοναχικό γάμο της ήρθε, όταν έκλεισε τα 40 της χρόνια χωρις κάποιον στο πλευρό της και εκεί ήταν που αποφάσισε να το γιορτάσει αγοράζοντας στον εαυτό της το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που πάντα ήθελε.

Για τον γάμο της η ίδια αγόρασε ένα παραδοσιακό λευκό νυφικό με παγιέτες, μια τούρτα με αρκετά... πατώματα, ενώ την κορυφή της στόλιζε η φιγούρα μιας νύφης που φιλάει έναν βάτραχο. Στην τελετή τη συνόδευσε η μητέρα της. Όπως είπε, παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε τον εαυτό της, δεν αποκλείει στο μέλλον να παντρευτεί «κανονικά». Απλώς για την ώρα, ήθελε κάπως να σταματήσει να ψάχνει κάποιον άλλον για να ζήσει το μεγάλο της όνειρο, κάτι που κατά την ίδια απαιτεί μεγάλη προσπάθεια.

Με στοιχεία από BBC Radio Suffolk

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση