Το ξέσπασμα μέλλουσας νύφης για την πεθερά της – «Μου είπε ότι δεν θα παντρευόμουν τον γιο της αν το μονόπετρο ήταν μικρότερο»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 14:11 Το ξέσπασμα μέλλουσας νύφης για την πεθερά της – «Μου είπε ότι δεν θα παντρευόμουν τον γιο της αν το μονόπετρο ήταν μικρότερο»

Είναι σύνηθες φαινόμενο οι νύφες να είναι επιλεκτικές και απαιτητικές για τα δαχτυλίδια των αρραβώνων τους,  καθώς σε τελική ανάλυση αυτό θα είναι το δαχτυλίδι που θα φοράνε για πάντα. Φυσικά ακόμα πιο συνηθισμένο είναι οι σχέσεις νύφης και πεθεράς να είναι λίγο προβληματικές.

Μια γυναίκα, ωστόσο, σοκαρίστηκε όταν η πεθερά της ήταν επικριτική για το μονόπετρο με το οποίο ο γιος της, έκανε την πρόταση γάμου. Η γυναίκα, μοιράστηκε τα προβλήματα της σχέσης της με την πεθερά της σε μια ανάρτηση στο φόρουμ του Reddit. Εξήγησε ότι δεν ήταν ποτέ κοντά στην μητέρα του συντρόφου της, καθώς οι δυο τους δεν είχαν περάσει ποτέ τόσο πολύ χρόνο μαζί.

Παρόλα αυτά, το πρωί μετά τον αρραβώνα, η μέλλουσα πεθερά της απαίτησε να την δει. «Είδε το δαχτυλίδι μου, ένα διαμάντι 5 καρατίων που ήταν αποκλειστικά επιλογή του αρραβωνιαστικού μου, και άρχισε να κάνει πικρόχολα σχόλια», περιγράφει.

«Το πιο αξιοσημείωτο ήταν το σχόλιο: “Σίγουρα δεν θα τον παντρευόσουν αν το δαχτυλίδι ήταν μικρότερο, σωστά;”» αναφέρει στη συνέχεια. Σημείωσε ότι αν και ήταν πολύ πιο ευκατάστατη από τον αρραβωνιαστικό της χάρη στον τρόπο ζωής και τη δουλειά της, ένιωσε υποβαθμισμένη.

«Δεν με ένοιαζε το μέγεθος του διαμαντιού, αλλά προφανώς ήμουν ευγνώμων για το δαχτυλίδι που διάλεξε ο αρραβωνιαστικός μου», πρόσθεσε.

«Με έκανε να νιώθω σαν προικοθήρας, παρά το γεγονός ότι το παρελθόν και η ζωή μου ήταν πολύ πιο άνετα από τη δική του»

Στην προσπάθειά της να βελτιώσει τις αντιλήψεις της πεθεράς της για εκείνη, εξήγησε ότι της έκανε δώρα και κανόνιζε να βγουν έξω μαζί, πληρώνοντας τα πάντα εκείνη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η απάντηση του αρραβωνιαστικού της στην ιδιορρυθμία της μητέρας του την έκανε να αισθανθεί καλύτερα αλλά δεν βελτίωσε την κατάσταση.  «Η απάντησή του στην ερώτησή της για το δαχτυλίδι ήταν «Σίγουρα όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο», κάτι που τροφοδότησε περισσότερο τη ζήλια της», είπε.

Κάτω από την ανάρτησή της ακολούθησε “βροχή” σχολίων από ανθρώπους που μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την κατάσταση.

Πολλοί την προέτρεψαν να προστατεύσει τη δική της ψυχική ηρεμία περνώντας όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο με την πεθερά της.

«Σταμάτα να είσαι γύρω της. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να είσαι κοντά σε αυτή την σιχαμένη γυναίκα. Μην της αγοράζεις δώρα, μην είσαι μόνη μαζί της και μην προσπαθείς να δεθείς μαζί της», είπε ένας σχολιαστής.

«Σε παρακαλώ, για τη δική σου ψυχική υγεία, σταμάτα να προσπαθείς. Αν δεν μπορεί καν να προσποιηθεί ότι σε σέβεται, μην αλλάξεις για χάρη της», συμφώνησε ένας άλλος.

«Μίλησε στον αρραβωνιαστικό σου για όλα αυτά και πώς νιώθεις πριν παντρευτείς. Δεν πρόκειται να σταματήσει ως δια μαγείας αυτό που κάνει, αν μη τι άλλο, η συμπεριφορά της θα χειροτερέψει»

Πηγή: enikos.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση