Γιώργος Λάμπρου: Πολλοί τον «πολιορκούν» για το ψηφοδέλτιό τους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 16:57 Γιώργος Λάμπρου: Πολλοί τον «πολιορκούν» για το ψηφοδέλτιό τους

Ένα πρόσωπο που πολλές δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις θα ήθελαν να τον έχουν στα ψηφοδέλτιά τους, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, είναι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων, Γιώργος Λάμπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον έχουν ήδη προσεγγίσει προκειμένου να συμμετέχει σε αυτοδιοικητικά σχήματα για το Δήμο Λαμιέων, αλλά και για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Λάμπρου ήταν έως το 2019 στενός συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη και κατά γενική ομολογία ένας από τους πιο πετυχημένους αντιδημάρχους, εργατικός, συναινετικός, χαμηλών τόνων και ευρείας διακομματικής αποδοχής. Για αυτό, άλλωστε, ψηφίστηκε και εκλέχθηκε, πολύ ψηλά, ως δημοτικός σύμβουλος και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ήδη, από τον Απρίλιο του 2021, ο Γιώργος Λάμπρου έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Σταυρογιάννη διαφωνώντας με την αρνητική της στάση απέναντι στο Ράλι Ακρόπολις αλλά και με την επιμονή της να συνεχίσει δικαστικές αντιπαλότητες με πρώην συμβασιούχους εργαζόμενους του Δήμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση