Όχι ευχαριστώ, δεν θα είμαι υποψήφιος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 10:17 Όχι ευχαριστώ, δεν θα είμαι υποψήφιος

Κανονικά, σε μια στήλη παραπολιτικών σχολίων θα περίμενε να διαβάσει κανείς για πιθανές υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια που ζυμώνονται, ιδιαίτερα στα κόμματα εξουσίας, κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης, καθώς φαίνεται, προεκλογικής πορείας.

Αντιθέτως, σήμερα θα αναφερθούμε στη στάση ενός στελέχους κόμματος, στο οποίο προτάθηκε να είναι υποψήφιος, αυτός όμως αρνήθηκε «για να μην πουλήσει τους συναδέλφους του».

Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, συνδικαλιστή εργάτη στη ΛΑΡΚΟ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Τάκη Καραμέρη, τον οποίον πρότειναν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά αυτός αρνήθηκε τονίζοντας πως «τη στιγμή που όλοι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ περιμένουμε το χαρτί της απόλυσης, εγώ δεν έχω δικαίωμα να πουλήσω τους συναδέλφους μου». Απλά και ξεκάθαρα λόγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση