Θα είναι υποψήφιος ο Βέττας;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 10:54 Θα είναι υποψήφιος ο Βέττας;

Ένα από τα προσφιλή θέματα συζήτησης των ΣΥΡΙΖΑίων είναι το ερώτημα «θα είναι υποψήφιος ο Βέττας;»

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Δημήτρης Βέττας το 2019 είχε έρθει δεύτερος, μετά τον Γιάννη Σαρακιώτη, συγκεντρώνοντας 9.170 ψήφους, ελέω όμως εκλογικού νόμου έμεινε εκτός Βουλής.

Ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας, που είχαν γίνει viral οι εκρηκτικές τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις του με τον Άδωνη Γεωργιάδη και άλλα στελέχη της Ν.Δ., μετά τις εκλογές του 2019 δραστηριοποιείται στην Αθήνα, μειώνοντας έκτοτε την παρουσία του στα Μ.Μ.Ε.

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής ήταν υποψήφιος στη Στερεά Ελλάδα, χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες, που δεν καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε, αναφέρουν ότι ο πρώην βουλευτής επιθυμεί την εκλογική του κάθοδο στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην Αθήνα, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν είναι και η Φθιώτιδα μέσα στους στόχους του.

Όπως και να’ χει πάντως, ο Δημήτρης Βέττας φέρεται να δηλώνει παρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση