ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος στις εκλογές και ο Γραμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 16:30 ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος στις εκλογές και ο Γραμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος;

Φουντώνουν τα σενάρια για πιθανή υποψηφιότητα του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλου και μάλιστα προεξοφλούν και την εκλογική περιφέρεια όπου θα πολιτευθεί.

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών και άλλα πως δεν αποκλείεται να δούμε τον Ανδρέα Σπυρόπουλο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να έχει τη δυνατότητα για πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Δεν είχαμε, βλέπετε, συνηθίσει να έχουμε Γραμματείς του κόμματος υποψήφιους για βουλευτές, όμως μετά τις αλλαγές που επήλθαν στο καταστατικό, που πρόσφατα ψηφίστηκε στο Συνέδριό του, προβλέπεται η σχετική δυνατότητα.

Το σίγουρο είναι πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ποντίκι», ότι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος θα κάνει όλη την προεκλογική εκστρατεία από τη θέση του γραμματέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση