Η οργή του Άδωνη Γεωργιάδη για τη δεξίωση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 11:32 Η οργή του Άδωνη Γεωργιάδη για τη δεξίωση

Παρατήρησα όμως και μια άλλη απουσία, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη διεξίωση για την 48η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, αυτή του Άδωνη Γεωργιάδη. Αλήθεια πού ήταν ο Άδωνις; Γιατί δεν προσήλθε; Μήπως ήταν άρρωστος;

Τον ρώτησα λοιπόν ευθέως και ομολογουμένως η απάντησή του με αιφνιδίασε: «Δεν πήγα στην δεξίωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί τους παρακάλεσα να με συνοδεύσει η σύζυγός μου Ευγενία και αυτοί το αρνήθηκαν. Το θεωρώ απαράδεκτο τη στιγμή που κάλεσαν την Μάρα και την Σάρα και δεν με άφησαν να με συνοδεύσει η Ευγενία, και γράφτο», μου είπε. Μάλλον όμως έχει άδικο και για τις προκλήσεις: Και τούτο γιατί πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας μου έκαναν γνωστό ότι οι προσκλήσεις ήταν αυστηρά προσωπικές. Όσοι συνοδεύονταν από τους/τις συζύγους τους δεν προσκλήθηκαν ως σύζυγοι αλλά με την δική τους επαγγελματική ιδιότητα (όπως για παράδειγμα Κώστας Μπακογιάννης- δήμαρχος- Σία Κοσιώνη- δημοσιογράφος και δυο τρεις άλλοι).

Βηματοδότης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση