Λαμιώτικο "πηγαδάκι" με τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 08:08 Λαμιώτικο "πηγαδάκι" με τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη

Οι φωτογραφίες είναι από την καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στους δημοσιογράφους, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, για την 86η Δ.Ε.Θ..

Στη δεξίωση παραβρέθηκε και ο Πρωθυπουργός που είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετούς δημοσιογράφους και να ανταλλάξει απόψεις.

Όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να βγάλουν είδηση δεν τα κατάφεραν, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους είπε χαμογελώντας ότι «έχουν κοπεί εισιτήρια για την Κυριακή. Αν τα πω τώρα, τι θα γίνουν τα εισιτήρια που έχουν κοπεί;»

Στο Λαμιώτικο "πηγαδάκι" με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και τους συνεργάτες του, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Πρωθυπουργό για τα Περιφερειακά Μέσα και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν, κάτι για το οποίο συμφώνησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας ότι στο παρελθόν υπήρξε και αυτός εκδότης τοπικής εφημερίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση