Η Φθιώτιδα στη Σύνοδο της Νέας Δημοκρατίας στο ΟΑΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 20:16 Η Φθιώτιδα στη Σύνοδο της Νέας Δημοκρατίας στο ΟΑΚΑ

Με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη άνοιξε στο ΟΑΚΑ η αυλαία της διήμερης συνόδου των Προέδρων των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων της ΝΔ.

Από αυτήν την κλειστή ενημερωτική συνάντηση για οργανωτικά θέματα του κόμματος, αλλά και για θέματα της επικαιρότητας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Φθιώτιδα.

Καταρχήν σε επίπεδο ομιλητών μιας και μίλησαν για το χαρτοφυλάκιο τους οι δύο Φθιωτοί Υπουργοί, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Φθιώτιδας Σπύρος Κωσταράς, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Λαμίας Βαγγέλης Μπλούνας, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Δομοκού Θανάσης Μακρυγιάννης, Ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αμφίκλειας Ελάτειας Θανάσης Τσαπραΐλης και η Τομεάρχης Οργανωτικού  Φθιώτιδας Ευμορφία Αυγερίου

Η συνάντηση, με τα στελέχη του κόμματος (ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ) γίνεται για πρώτη φορά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ενημερώνει, σύμφωνα με το thetoc.gr, για όσα έχουν γίνει αυτά τα 3 χρόνια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις έχουν γίνει πράξη και να ζητεί από τους κομματικούς παράγοντες να υπενθυμίζουν στις τοπικές κοινωνίες, στους ψηφοφόρους και στους πολίτες, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις δίνουν πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία.

Αν και οι εκλογές, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, θα γίνουν την Άνοιξη εντούτοις η κομματική μηχανή πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, καθώς σε αυτήν στηρίζεται ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής μάχης. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση