Πρωτοβουλία της Σοφίας Νικολάου για τα Σκυριανά αλογάκια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 08:06 Πρωτοβουλία της Σοφίας Νικολάου για τα Σκυριανά αλογάκια

Μια ιδέα της υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια Σοφίας Νικολάου, που έπεσε στο τραπέζι για τη διάσωση των μικρόσωμων αλόγων της Σκύρου τα οποία κινδυνεύουν, παίρνει πια σάρκα και οστά.

Μια ιδέα που αγκάλιασαν φίλοι της επιχειρηματίες, αλλά είναι ευπρόσδεκτοι και άλλοι που θέλουν να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία για τα Σκυριανά αλογάκια, τα οποία αποτελούν μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και κομμάτι του τουριστικού προϊόντος του νησιού και όλης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανάρτηση της πρώην Γ.Γ. Αντεγκληματικης Πολιτικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "βρεθήκαμε στη Σκύρο για να υλοποιηθεί το σχέδιο ώστε να διασωθούν τα σκυριανά αλογάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κοινωνός της πρωτοβουλίας έγινε και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, που βρέθηκε χθες στο νησί, αγκάλιασε την ιδέα και δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει την προσπάθεια για τη διάσωση της μικρόσωμης φυλής αλόγων της Σκύρου, που θεωρείται μια από τις μικρότερες φυλές του κόσμου. 

Ο Υπουργός στις δηλώσεις του χαρακτήρισε τη Σκύρο ένα ιδιαίτερο, πολύ όμορφο νησί που αποτελεί ιδανικό εναλλακτικό προορισμό και σημείωσε: «Εμείς θέλουμε να τη στηρίξουμε κι άλλο, να βοηθήσουμε όσον αφορά τις υποδομές της, να φτιάξουμε το brand της, και να συμβάλλουμε, έτσι ώστε στο βιώσιμο τουριστικό μοντέλο που έχουμε στο στρατηγικό σχεδιασμό μας, η Σκύρος να αποτελεί ξεχωριστό προορισμό για τους ταξιδιώτες και τους τουρίστες από την Ελλάδα και από το εξωτερικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση