Κόβει "βαριά" συμβόλαια ο (απογοητευμένος) Αλαφούζος στον ΣΚΑΙ;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 11:40 Κόβει "βαριά" συμβόλαια ο (απογοητευμένος) Αλαφούζος στον ΣΚΑΙ;

Η κατάρρευση της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ, και η αναπόφευκτη συρρίκνωση της επιρροής του σταθμού, ήρθε στη χειρότερη δυνατή συγκυρία για το κανάλι του Νέου Φαλήρου, στην τελική ευθεία για τις πολλαπλές εκλογές του 2023.

Όπως αναφέρουν τα ysterografa.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσιάζει ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ, και σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να αναμένονται ρηξικέλευθες κινήσεις, για να ανατραπεί αυτό το σκηνικό, όσο υπάρχει ακόμη χρόνος, μέχρι τις εκλογές.

“Κανείς δεν είναι δεδομένος”, ακούγεται εσχάτως στους διαδρόμους της διοίκησης του ΣΚΑΪ, και το μήνυμα είναι σαφές. Όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα που φέρνουν, και κανείς δεν θα πρέπει να θεωρεί… ασφαλή τη θέση του, όσο θα συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση του ενημερωτικού τομέα, με τις εκπομπές της ενημερωτικής ζώνης, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα, να κινούνται σε μονοψήφια ποσοστά στο δυναμικό κοινό, το οποίο είναι το πλέον ενεργό, τόσο πολιτικά-κοινωνικά όσο και… αγοραστικά, κάτι που επηρεάζει αναπόφευκτα τα έσοδα του ΣΚΑΪ από τις διαφημίσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αφεντικό του ΣΚΑΪ προσανατολίζεται στο να κόψει δυο “βαριά” συμβόλαια από τις ενημερωτικές εκπομπές, σε μια προσπάθεια να εξορθολογήσει τη λειτουργία του σταθμού, ποντάροντας σε φρέσκο αίμα, που θα δώσει στο κανάλι του Νέου Φαλήρου την ευκαιρία να ανακάμψει σε επίπεδο τηλεθέασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση