Ο Φάνης Σπανός για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 09:34 Ο Φάνης Σπανός για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας

«Μια προσπάθεια που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε παθιασμένα, αλλά και μεθοδικά», τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου.

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη παραδόθηκε και επίσημα από τον Σταύρο Μπένο το σχέδιο ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός είχε κάθε λόγο να είναι ιδιάιτερα χαρούμενος μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Προκειμένου να φτάσουμε, όμως, στο σημείο αυτό χρειάστηκε, όπως σημειώνει σχετικά σε ανάρτηση του στο Facebook ο Φάνης Σπανός, «μια προσπάθεια που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε παθιασμένα, αλλά και μεθοδικά σε συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με την Κυβέρνηση και τους Δήμους της βόρειας Εύβοιας. Μια προσπάθεια με στόχο να αντιμετωπίσει με ολοκληρωμένο τρόπο τις άμεσες ανάγκες, αλλά και τις στρατηγικές ευκαιρίες αυτού του πληγωμένου, αλλά μοναδικού τόπου!»

Αναμφισβήτητα η ανασυγκρότηση της πολύπαθης Βόρειας Εύβοιας ούτε εύκολη υπόθεση είναι, ούτε μπορεί να πραγματοποιηθεί από την μια ημέρα στην άλλη. Χαρακτηριστική είναι δε και η επισήμανση του Περιφερειάρχη που αναφέρει μεν πως «έχουν πράγματι γίνει πολλά από όλους», επισημαίνει όμως παράλληλα πως «απαιτούνται ακόμη περισσότερα και είναι όλα μπροστά μας για να τα κάνουμε πράξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση