Ανεξαρτητοποίηθηκε ακόμη ένας Σύμβουλος από την παράταξη του Απ. Γκλέτσου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 07:38 Ανεξαρτητοποίηθηκε ακόμη ένας Σύμβουλος από την παράταξη του Απ. Γκλέτσου (φώτο αρχείου)

Θα συνεχίσει να είναι ενεργός στα πολιτικά δρώμενα της Στερεάς Ελλάδας δηλώνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος από τη Φθιώτιδα, που ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Αποδεκατισμένη είναι πλέον η παράταξη της άλλοτε μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, μετά την ανεξαρτητοποίηση και του Λάμπρου Αντωνίου.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος από το Δομοκό ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Απόστολου Γκλέτσου, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να είναι  "ενεργός στα πολιτικά δρώμενα της Στερεάς Ελλάδας". 

Ο Λάμπρος Αντωνίου κατέλαβε, ως πρώτος επιλαχών, την θέση της Πόπης Κοντού που είχε παραιτηθεί από Σύμβουλος πριν ένα περίπου χρόνο.

Μετά και την ανεξαρτητοποίηση Αντωνίου, η παράταξη “Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση” του Απόστολου Γκλέτσου απομένει με πέντε Συμβούλους από τους δώδεκα που είχαν εκλεγεί στις εκλογές του 2019. 

Δείτε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης:

 


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση