Οι επαγγελματικές... αναζητήσεις του μικρού γιου του Φάνη Σπανού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 22:00 Οι επαγγελματικές... αναζητήσεις του μικρού γιου του Φάνη Σπανού

Μπορεί ο ίδιος να είναι μηχανικός, στην ανάρτηση του όμως στα social φαίνεται να παρακολουθεί με θαυμασμό τις ... αρχιτεκτονικές δημιουργίες του μικρού γιου του.

Ο λόγος για τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον γιό του Σταύρο που κατασκεύασε "με λίγη φαντασία", όπως σημειώνει στην ανάρτηση του, "τη νέα υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής δομικών υλικών, με λατομείο (τα πατάρια στα δεξιά), τσιμεντάδικο με φούρνο, μύλο και αποθήκη, πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου, έτοιμο μπετόν και οικοδομή".

Η απορία που διατυπώνει πάντως ο μικρός Σταύρος, που δείχνει πρόωρα την επαγγελματική του κλίση, είναι: «Ρε μπαμπά, να φτιάξουμε και ένα σπίτι, τι θα το κάνουμε όλο αυτό το μπετό, κάτω θα το πετάμε;» όπως αποκαλύπτει ο περήφανος μπαμπάς Φάνης Σπανός.

Αναμένεται η απάντηση του Περιφερειάρχη...
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση