Βασιλική Λάζου: "Γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 19:16 Βασιλική Λάζου: "Γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης"

Γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης χαρακτηρίζει η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  Βασιλική Λάζου τις Πασχαλινές Φιλανθρωπικές δράσεις που διαδραματίστηκαν στην Πλατεία Πάρκου, στη Λαμία.

Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Βασιλική Λάζου σημειώνει: «Βρέθηκα στην πασχαλινή αγορά "Συν στον Άνθρωπο" ενός συλλόγου με πολυετή προσφορά στην ανακούφιση συνανθρώπων μας με σοβαρά προβλήματα υγείας, ιδίως νέων παιδιών, και των αναγκών απόρων οικογενειών που κινούνται στα όρια της επιβίωσης».

Η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «μπροστά στο διαρκώς διογκούμενο έλειμμα της κρατικής πρόνοιας έναντι κοινωνικών ομάδων με ιδιαίτερα προβλήματα είναι απαραίτητη δημιουργία ενός ενιαίου δημόσιου συστήματος κοινωνικής αλληλεγγύης , που θα προστατεύει τους οικονομικά πιο αδύναμους , τους αποκλεισμένους και τις πιο ευπαθείς ομάδες», δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην πρόεδρο κ. Μαίρη Δούμα και στα μέλη του Συλλόγου για το έργο και την προσφορά τους.

Η Λαμιώτισσα πανεπιστημιακός στην ίδια ανάρτηση αναφέρεται ακόμα στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς από τα σχολεία της πόλης μας που ένωσαν το κέφι και τη δημιουργικότητά τους στο 1ο Πασχαλινό «Παζάρι» μαθητών – γονέων – εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου Λαμιέων υπογραμμίζοντας πως «τέτοιες εξωστρεφείς δράσεις ενισχύουν την συλλογικότητα και τη διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης» και συγχαίροντας όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση