Καμένα Βούρλα: "Διπλωματικό επεισόδιο" για την... καρέκλα;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 09:12 Καμένα Βούρλα: "Διπλωματικό επεισόδιο" για την... καρέκλα;

Μπορεί οι Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου να φαντάζουν ακόμα μακρινές, μιας που τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στις εθνικές κάλπες της 21ης Μαΐου, όμως οι επίδοξοι διεκδικητές των δήμων της Φθιώτιδας έχουν ήδη ξεκινήσει την προεκλογική τους δραστηριότητα. Δίνοντας το παρόν σε ποικίλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα όρια των δήμων που διεκδικούν. 

Ενίοτε όμως παρατηρούνται και ορισμένα... παρατράγουδα. Όπως το περιστατικό που σημειώθηκε για ... ένα ταμπελάκι σε μια καρέκλα.

Αλλά όχι οποιαδήποτε καρέκλα. Μια καρέκλα στους επισήμους σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Καμένων Βούρλων, στο πλαίσιο του 2ου διεθνούς τουρνουά ακαδημιών της Βαλένθια.

Αρνητικός πρωταγωνιστής, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ήταν ο υποψήφιος για το Δήμο Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης, ο οποίος δημιούργησε "διπλωματικό επεισόδιο" όταν ζήτησε το λόγο από το νυν δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη, γιατί η δική του καρέκλα δεν έχει "ταμπελάκι" με το όνομά του και την ιδιότητά του, όπως άλλων επισήμων, π.χ. Αντιπεριφερειαρχών κλπ.

Η αντίδρασή του φέρεται να ήταν ιδιαίτερα έντονη λέγοντας κάποιες, όχι και τόσο καλές κουβέντες, στον Δήμαρχο παρουσία και άλλων επισήμων. Φυσικά το όλο σκηνικό σχολιάστηκε αρνητικά.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει πλησιάζοντας προς τις εκλογές....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση