Σε Ράχες και Αχινό ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 10:00 Σε Ράχες και Αχινό ο Γιάννης Οικονόμου

Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε περιοχές της Φθιώτιδας ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου.

Την Κυριακή (30/4) ο Γιάννης Οικονόμου επισκέφθηκε τις Ράχες και τον Αχινό στην ανατολική Φθιώτιδα.

 

«Το πρωί της Κυριακής μας βρήκε στις Ράχες και τον Αχινό, όπου σε μια ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα και με πολύ ωραίο καιρό συνάντησα φίλους.

 

Κουβεντιάσαμε για όσα απασχολούν την καθημερινότητά τους, για αυτά που έγιναν σε όλους τους τομείς της ζωής μας αυτή την πρώτη τετραετία, αλλά και για αυτά που θα γίνουν μετά τη νέα νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Για να βρίσκονται ο τόπος μας, η Φθιώτιδα, οι πόλεις και τα χωριά της περιοχής μας #πάντα_μπροστά_τώρα_πιο_δυνατά», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση