Η Βασιλική Λάζου στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς και του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 19:15 Η Βασιλική Λάζου στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς και του Δήμου Λαμιέων

Με επισκέψεις και ανταλλαγή απόψεων με εργαζόμενους στα γραφεία και το αμαξοστάσιο του Δήμου Λαμιέων και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και πολίτες, συνέχισα την προεκλογική μου δραστηριότητα, ως υποψήφια Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ. στη Φθιώτιδα.  

«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και να τους συγχαρώ για την προσφορά και το έργο τους, το οποίο, ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας, επιτέλεσαν με μεγάλη επιτυχία κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Η γραφειοκρατία, η υποστελέχωση υπηρεσιών από στελεχιακό δυναμικό, η δυσκαμψία που επιδεικνύει πολλές φορές η κεντρική διοίκηση έναντι της αυτοδιοίκησης, που είναι οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες και γίνονται καθημερινά κοινωνοί των προβλημάτων τους, είναι κάποια από τα ζητήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι οι οποίοι απαιτούν άμεσες λύσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την εύρυθμη και ορθή λειτουργία των υπηρεσιών τους», δήλωσε υποψήφια Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ. στη Φθιώτιδα. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση