Όπου υπάρχει αγάπη και διάθεση για προσφορά!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 15:40 Όπου υπάρχει αγάπη και διάθεση για προσφορά!

Το πάρκο της πανέμορφης Παύλιανης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος.

Όπως έγινε ήδη γνωστό το ανακαινισμένο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο, που ήδη γέμισε χαρούμενα πρόσωπα και πλημμύρισε από εκατοντάδες παιδιά, θα φιλοξενήσει φέτος περίπου 1.200 παιδιά από την Φθιώτιδα, τη Δυτική Αττική και από την λαβωμένη Ουκρανία.

Ταυτόχρονα η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση, καθώς μετά από πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, καθ' όλη την διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου θα πραγματοποιούνται ημερήσιες εκδρομές, μια φορά την εβδομάδα, για όλα τα παιδάκια στην πανέμορφη Παύλιανη και στο Πάρκο της.

Σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες Ηλία Καλτσά και Πανουργιά Παπαϊωάννου θα προσφερθούν από τον πρώτο περίπου 1.000 γεύματα αγάπης στο "casa de papel", ενώ ο δεύτερος θα καλύψει όλα τα έξοδα μεταφοράς των παιδιών με πολυτελή πούλμαν.

Το lamiareport θέλει να ευχηθεί καλή κατασκηνωτική περίοδο σε όλα τα παιδάκια και να συγχαρεί τόσο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για το πολύ μεγάλο και αξιοσέβαστο έργο του, όσο και τους επιχειρηματίες Ηλία Καλτσά και Πανουργιά Παπαϊωάννου γιατί αποδεικνύουν με τις πράξεις τους αυτές ότι εκτός από σπουδαίοι επιχειρηματίες είναι και σπουδαίοι άνθρωποι.

Κάθε χαμόγελο ενός παιδιού κάνει την κοινωνία μας πιο φωτεινή... Συγχαρητήρια και πάλι.

Δείτε την ανάρτηση και το "ευχαριστώ" του Ηλία Καλτσά για το ίδιο θέμα:

«Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι σε συνεργασία με την Μητρόπολη Φθιώτιδος και μετά απο πρωτοβουλία του Ποιμενάρχη μας κ.ΣΥΜΕΩΝ όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στην κατασκήνωση της Μητροπόλεως "Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ" θα επισκέπτονται το Πάρκο της Παύλιανης με ημερήσιες εκδρομές που θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη καθ όλην την διάρκεια της κατασκηνωτικης περιόδου.
Μετά την επίσκεψη τους στο πανέμορφο πάρκο μας θα φιλοξενούνται στο casa de papel όπου θα γευματίζουν δωρεάν και τις απογευματινές ώρες θα επιστρέφουν στην βάση τους.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου Κο Πανουργιά Παπαϊωάννου που χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκε να καλύψει όλα τα έξοδα μεταφοράς των παιδιών αποδεικνύοντας ότι
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ
ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ
»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση