Βασιλική Λάζου: Ισχυρός και βιώσιμος αγροτικός τομέας με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 20:15 Βασιλική Λάζου: Ισχυρός και βιώσιμος αγροτικός τομέας με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Την περιοχή της Μακρακώμης επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. Φθιώτιδας Βασιλική Λάζου. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αγρότες, μικρομεσαίους επιχειρηματίες και κατοίκους για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, αλλά και την επόμενη ημέρα.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. παρουσιάζει ένα ισχυρό αγροτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του αγροτικού κόσμου. Επίκεντρο είναι ο ανασχεδιασμός της νέας ΚΑΠ, η ρύθμιση των αγροτικών χρεών, η ανακατεύθυνση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, η κινητοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων όπως οι μικροπιστώσεις και η Αναπτυξιακή Τράπεζα καθώς και η επιδότηση στην αγορά εφοδίων. Τα μέτρα αυτά, σε συνδυασμό με τη μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και του ΕΦΚ στα καύσιμα, θα αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα των τελευταίων ετών και θα αναζωογονήσουν την τοπική οικονομία. 

Ψήφος στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. στις 25 Ιουνίου είναι ψήφος για έναν ισχυρό, βιώσιμο και υγιή αγροτικό τομέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση