Εκλογές 2023: Οι «γνωστοί» της νέας Βουλής - Εκλέχθηκαν Θρασκιά, Διγενή και Τζώρτζια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 11:32 Εκλογές 2023: Οι «γνωστοί» της νέας Βουλής - Εκλέχθηκαν Θρασκιά, Διγενή και Τζώρτζια

Το ονόματα της νέας σύνθεσης της Βουλής που ξεχωρίζουν - Ποιοι έμειναν εκτός

Η σύνθεση της νέας Βουλής είναι πλέον γνωστοί μετά τις χθεσινές εκλογές 2023.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνουν πάντα οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου που ήταν υποψήφιοι στην εκλογική αναμέτρηση και μπαίνουν στη Βουλή, αλλά και ποιοι μένουν εκτός;

Μέλη της Βουλής θα είναι  όπως όλα δείχνουν από την ΝΔ η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου, από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ράνια Θρασκιά και η Ραλλία Χρηστίδου, από το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή, από την Πλεύση Ελευθερίας ο Σπύρος Μπιμπίλας και η τραγουδίστρια των «Μπλε», Τζώρτζια Κεφαλά.

Όσον αφορά σε αυτούς που έμειναν εκτός, από την ΝΔ δεν εκλέχτηκαν οι Νόνη Δούνια, Σταύρος Νικολαΐδης και Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν εκλέχτηκαν οι Πόπη Τσαπανίδου, Μάριος Αθανασίου, Μιθριδάτης και Άννα Χατζησοφιά. Από το ΚΚΕ ο Βαγγέλης Σερίφης (Dj Rico), η Ελένη Γερασιμίδου, η Λίλα Καφαντάρη και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος.

Επίσης δεν μπήκαν στη Βουλή οι Κλέων Γρηγοριάδης, αφού δεν μπήκε στην Βουλή το ΜεΡΑ25, και ο Ψαραντώνης που έτσι κι αλλιώς δεν θα έβγαινε καθώς ήταν στην τελευταία θέση του Επικρατείας του κόμματος του Γιάννη Βαρουφάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση